Big Green Egg aanbieding

Misschien ben je wel bekend met de Big Green Egg barbecue. Deze relatief dure barbecue is erg populair en gaat dan ook erg lang mee. Het is wellicht een investering, maar zeker voor de barbecueliefhebbers absoluut de investering waard. En met een Big Green Egg aanbieding hoef je niet de hoofdprijs te betalen. Bij een Big Green Egg aanbieding moet je wel opletten, er zijn namelijk maar liefst zeven verschillende formaten Big Green Egg barbecues. En ieder formaat heeft accessoires die alleen passen op het juiste formaat Big Green Egg. Voor een actuele BBQ aanbieding bekijk je deze website.

Zeven formaten

Daar vind je alle aanbiedingen van dit moment. Je moet dus goed letten op het formaat van de Big Green Egg aanbieding. Het kleinste model heeft een diameter van 23 centimeter, weegt 15 kilo en is voldoende voor vier personen. Dit is ideaal voor wanneer je weinig ruimte hebt of bijvoorbeeld op de camping. Dit model is de Big Green Egg Mini. Het grootste model daarentegen weegt maar liefst 220 kilo en heeft een diameter van 74 centimeter. Hier kun je gerust een volledig dier op barbecue├źn. Dit grote model komt perfect uit wanneer je grote groepen hebt voor de barbecue.

Welk formaat

Voor de thuisbarbecues kun je prima af met een kleinere Big Green Egg aanbieding. Na de mini zijn er nog drie formaten die prima geschikt zijn voor barbecues tot ongeveer 8 personen: de minimax, small en medium. Natuurlijk is het aantal personen een schatting en hangt dat ook af van het geduld van de eters en de hoeveelheid vlees die ze willen eten. Een Big Green Egg aanbieding kan je hoe dan ook veel geld schelen. Houd de website in de gaten voor actuele aanbiedingen en bespaar met een Big Green Egg aanbieding op je duurzame barbecue.